petek, 18. marec 2011

Čas praznovanj ...

V naši družini je marec kar zaseden z rojstnodnevnimi praznovanji. Ravno včeraj je praznoval moj oče in to okroglih 70 let. Vse najboljše, oči!!!
Dolge zimske dneve si krajša s šahiranjem. Z lepim vremenom pa se začenja že druga strast - vrtnarjenje. A za voščilnico sem našla več navdiha na črno belih poljih ...


Odprta pop-up izvedba s šahovsko uro.

Seveda ura še teče, partije ni konec ...


Prejšnji teden pa je praznovala še moja sestra. Tole 'sladko' darilo je malo nagajivo ... sestra si je namreč lani jeseni zadala pomemben cilj, da bo končno nekaj storila zase. Spremenila je način prehrane, skoraj povsem črtala slaščice, začela športat in rezultati so več kot navdušujoči. Super!!!

14 komentarjev:

 1. Zelo domiselna voščilnica za očeta. Fajn je, če ima tisti, za katerega delaš, nek hobi in lahko potem v tistem stilu narediš darilo, voščilnico ...
  Sestra pa je bila s tem sladkim presenečenjem verjetno tudi zadovoljna :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Lepa šahovnica, še bolj mi je všeč sestrina - bila si namreč zelo tankočutna.

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovit kos torte si spekla :-))
  in čestitka šahovnica je fantastična!

  OdgovoriIzbriši
 4. Prva je čudovito sestavljena in odlična ideja. Druga :), ima tako lep preliv in kar zajeten kos je, ki ga je bila sestra, verjetno zelo vesela.

  OdgovoriIzbriši
 5. Torta je lepa, mi je pa bolj všeč šahovnica.

  OdgovoriIzbriši
 6. Voščilnica za očeta je fenomenalna, kos torte pa tako "u nulo" izdelan, da dol padeš.

  Krasno!

  OdgovoriIzbriši
 7. Najina oceta bi se super razumela. :) Zelo domiselna in seveda lepo narejena cestitka. Prav tako tudi tista za sestro.


  Vse najboljse ocetu in kapo dol sestri. Upam, da bom sla po njeni poti - le volje mi manjka.

  OdgovoriIzbriši
 8. Obe sta čudoviti in res lepo izdelani! LP:)

  OdgovoriIzbriši
 9. Izvirna ideja s šahovnico in šahovsko uro v notranjosti ... verjamem, da je bil oče zelo vesel ... ja tisti kos za sestro pa tudi meni nebi škodil ... hehehehehe

  OdgovoriIzbriši
 10. Odlično opravljeno delo, kot smo pri tebi vajeni. Šahovska je noro dobra in ta ura v notranjosti ji da pravo piko na i. Torta pa je prav sladkosnedno neškodljiva ;)))

  OdgovoriIzbriši
 11. Obe sta nekaj posebnega, z vsemi dodatki. Super ideja in dobra izvedba!

  OdgovoriIzbriši
 12. voščilnica je No.1, čeprav tudi kos torte ne zaostaja

  OdgovoriIzbriši
 13. Prekrasna voščilnica... res je fino delati za nekoga, ki ga dobro poznaš in veš kako ga razveseliš. Tako kot si sestro :-) s kosom torte, ki ga z veselejm pohrusta, pa se ne pozna na kilogramih!

  OdgovoriIzbriši
 14. Kakšna krasna projekta!!! Pri prvi mi je izvedba šahovnice z urama prava špica. Pri tortici pa tisti preliv, ki se cedi...

  OdgovoriIzbriši