petek, 26. marec 2010

Zakaj bi ...

... se učili na izkušnjah drugih, če se lahko na svojih. Ja, saj vem, skregano s pametjo in logiko, a tako pač je. Oni dan sem se lotila belo črnega skinner blenda in moram priznat, da mi je kar šlo. Črna poli glina se res ni tako zlahka vdala, a sem bila vztrajna in na koncu je ratal prav soliden preliv. Potem sem se lotila rezanja z modelčki, malo sukanja, da ne bo preveč dolgočasno, pikico perl rdeče ... in že je bilo vse skupaj na moji žarnici in hop v pečico. Wow, krasno! ... samo še malo pobrusim, pa bo ... No, pa ne bo :-(
Z vsakim brusom je stvar postajala bolj lisasta - skinner blend le ni bil takoooo enakomeren kot sem mislila, da je. Očitno je bil v svoji notranjosti še čisto 'surov'. Najprej sem mislila že vse skupaj vreči v smeti, potem pa sem se spomnila Majinega stavka: 'To je pač del dizajna!'. Hvala, Maja!


Danes v službi ni nihče opazil, da je z obeskom kaj 'narobe', kvečjemu je bil deležen nekaj pohval.


Fotke pa so čista katastrofa, vem. Kamor se postavim, se blešči ...

9 komentarjev:

  1. ja ja iz avijona se vidi da ni ok.....ma daj nehaj no-ENKRATEN je!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Se ne čudim, da ni nihče opazil, da je z obeskom nekaj narobe.Normalno z njim ni nič narobe!!!!Pohvale še z moje strani:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja črno bel skinner blend - nočna mora!!! Ampak obesek je pa tako fantastičen, da sploh ne vem, kje je bil problem! Tistemu, ki te bo TAKO od blizu pogledal je pa najbrž vseeno, ker se po mojem na poli sploh ne spozna:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. To bi pa bila res velika škoda, če bi romalo v koš. Še dobro, da si upoštevala Majine besede, kajti obesek je krasen.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh.... svaka cast! Ovo je predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovito. Škoda bi ga bilo vreči v koš. Tole si bom pa zapomnila: To je pač del dizajna!
    Ziher mi bo kdaj koristilo. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ma daj, spet je spedenan u nulo! Pa še všeč mi je.

    OdgovoriIzbriši
  8. o! a ti se tudi da? kako je lep...

    OdgovoriIzbriši
  9. I love this! It's very beautiful.

    OdgovoriIzbriši