nedelja, 3. januar 2010

Novo leto, nov začetek

Čeprav smo že kar konkretno zakorakali v leto 2010, upam, da je še vedno čas za dobre želje. Drage virtualne in resnične prijateljice ustvarjalke, pa vse tiste, ki spremljate moj blog in si celo vzamete dragoceni čas in pustite svoj komentar, ki velikokrat prav boža moj ustvarjalni ego in mi polni baterije ... skratka, vsem vam želim vse dobro v letu 2010 in polno iskrivih ustvarjalnih idej!
Tudi sama sem si za letošnje leto marsikaj zaželela in si obljubila. Seveda se o željah ne govori na glas, saj se lahko zgodi, da se ne uresničijo. Pa o zaobljubah tudi raje ne bi naglas, da me ne bo kdo vlekel za rokav ... :-) Kakorkoli, leto bo tako kot si ga bomo naredili!
Sem pa bila v preteklem letu menda res pridna, ker mi je dedek Mraz prinesel dolgo željeno ustvarjalno igračko, v domačih ustvarjalnih logih imenovano tudi rozika :-)
Žal nisem imela veliko časa, da bi sprobala vse možne variante. A za izdelavo ene knjigice oz. beležnice za našo pozabljivo šolarko se je le našel čas:

Prve dni tega leta pa mi je polepšala še Maja, čudovita punca in enkratna ustvarjalka, ki mi je podelila tole nagrado. Hvala!

Nagrado naj bi podelila naprej 12 ustvarjalkam. V pretekih objavah sem že širila nagradice naprej in vedno sem bila v dilemi, da komu ne delam krivice. Zato tole nagrado podeljujem vsem vam, ki pridno obiskujete moj blog.

12 komentarjev:

  1. Renata, tudi ebi vse lepo v novem letu in seveda veliko navdiha za ustvarjanje.

    Rozika je pa prišla prave roke, Dedek Mraz že ve kdo je bil priden in kdo ne. ;-)) Supr blokec je nastal za vašo šolarko in prav veselim se že vseh novih stvaritev izpod tvojih rok.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam s Suzi, da je darilo v pravih rokah, kar si nam kar takoj lepo dokazala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse dobro v novem letu tudi tebi in z veseljem bom še naprej prihajala na obisk, saj je tukaj tako lepo in vedno zanimivo. Zdaj pa le zavihaj rokave in izkoristi svojo novo igracko.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hip hip hip, strašni trik - Natka bo spet čarala :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O, kako radodaren dedek Mraz! :) Me že firbec matra naslednji izdelek :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Darilo je vsekakor prišlo v prave roke. :)

    Vse najlepše tudi tebi in da bi nam s svojimi izdelki čimvečkrat polepšala dni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imaš prav, kakor si bomo naredili :)

    Da je darilo v povsem pravih rokah nam je očitno vsem jasno, tako da nam le hitro pokaž kakšno tvojo stvaritev.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super darilo, boš videla, igračka je super. Že komaj čakam, da začneš kazat čudovite izdelke, ki jih boš naredila z njo :)

    OdgovoriIzbriši
  9. vau, kaka roza pošast :))) ma meni je super, samo dedek mraz mi je pa ni prinesel. sej če se je pa kje izgubila, pa upam, da mi jo dostavi nekje do poletja-do roj. dneva :)))

    OdgovoriIzbriši
  10. Juhu za tako super darilce :)) naj ti služi :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Krasno darilce, verjamem, da ti bo dobro služilo! ;)

    Lušna knjigica za Aljo! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. no vidiš pa si le dobila tudi "ustvarjalno" darilo :)

    OdgovoriIzbriši