torek, 5. marec 2013

Priprave na ...

osmomarčevski swap v IMU so bile obsežne. Zakaj? Ker ni šlo vse kot po maslu, a ne :) Tale komplet je bil torej delan za swap, pa mi je zagodla pečica pri zadnji peki in zadeva ni za dat iz rok. No, za pokazat vseeno je, saj na prvi strani ni v bistvu nič narobe. Zadnje se pa ne kaže :) ... ampak, če nekomu pokloniš, pa že mora biti z vseh možnih strani lepo.


Vzorček mi je strašno všeč. To je pravi čar mokume gane tehnike.


Pa brez skrbi, za swap sem naredila malo drugačno kombinacijo ... sicer pa moja prejemnica itak še ne ve, da sem jaz njena swap-ovka. Udeleženke smo prejele le naslove, komu moramo poslati svoj komplet nakita, vse ostalo pa je prijetno presenečenje ... 
Priznam, da me prav firbec matra, kaj bom jaz dobila :)


p.s. Ja, še vedno vadim za Melanie Muir. Mogoče pa še jaz njo kaj naučim :)))

11 komentarjev:

  1. Katerakoli ga bo dobila, bo prava srečnica :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako čudovito, neverjetno dober vzorček, ko bi le sama imela takšne natančne prste, sem prepričana da tudi ozadje ni tako slabo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Če ste v swapu same takšne perfekcionistke in velike umetnice, boš dobila nekaj enkratnega. Tako kot je tvoj obesek! Kar gledala in gledala bi, kako je vse natančno narejeno, spolirano do visokega sijaja ... Noro dobro!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bom čisto kratka :) Čudovito!
    Ok, ne morem mimo tega , da pohvalim še noro dobro barvno kombinacijo.
    Samo ti pa tole res ne moreš okol vratu dat. Bi te menda prav bolelo ob misli na "napako". Zato se prostovolno javim, da bom paradirala po svetu s tvojim kompletkom, ker da bi obležal v kakem predalu bi bil hud zločin!
    Ha , pa sem rekla da bom kratka :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, saj ne bo obležalo v predalu. Bom sama nosila. Kakšno napako na zadnji strani zase že prenesem, ni straha. Samo iz rok ni za dat, če ni bp, to je težava :) ...

      Izbriši
  5. No, moooočno upam, da sem tvoj swap partner, bi bila tudi s to, ki je baje z napako, zeloooo zadovoljna, pa še barve so bolj moje kot tvoje, tako da res upam...:) Kar se pa tiče MM, pa ni dvoma, da se lahko od tebe ogromno naučiu!

    OdgovoriIzbriši
  6. Večna perfekcionistka. To mi je všeč pri tebi. :)
    Kompletek je kljub napaki (ki je našim očem skrita, ampak zanjo vemo) enkraten!

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau, kako čudovit obesek. Me niti slučajno ne zanima kako zgleda z zadnje strani, ker je prelep že tako. Stoj in gledaj z odprtimi usti. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Tako kot pravi Jana - perfekcionistka. Čudoviti izdelki!
    Na mojem blogu pa te tudi nekaj čaka ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovit prav malo čaroben vzorček je nastal Mi je zelo všeč, kako si ga skombinirala z zelenim robom. Spet vrhunski izdelek. :)

    OdgovoriIzbriši