torek, 12. februar 2013

Še ena ...

 ... zapestnica iz mokume gane plahtice, ki se ponavlja že tretjo objavo. Sej ne bom več težila, obljubim. Samo tale zapestnica mi je tako strašno všeč, da sem kar malo važna :) Danes sem namreč ostala doma, ker se nama z J. enostavno ni dalo vstat ob štirih zjutraj, da bi kidala naš dovoz. Zapadlo je res preveč snega, dobrih 40 cm in več, da bi bilo primerno za jutranjo rekreacijo. Pa še lanskega dopusta imava oba več kot dovolj, tako da res ni bilo nobenega razloga za slabo vest. Povrh vsega je odpadel tudi pouk. Kakšno veselje :) Skratka, med pavzami kidanja snega, je nastajala tale zapestnica.



Ne vem, če sem jo ujela z vseh strani ... skratka, ni nobenega vidnega spoja na zunanji strani in sem važna. No, na notranji pa se malček vidi ... toliko, da se vseeno ve, da je to ročno delo :)



Zdaj imam komplet in komaj čakam, da se okitim.


Tole je pa vmesna faza ...


14 komentarjev:

  1. Takšnih objav lahko pogledam še 10 - brez problema. Čudovita zapestnica. Barvna kombinacija je super.


    Ste imeli več snega kot pri nas.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ti dam čisto prav za današnjo odločitev. Sama sem naredila enako brez trohice slabe vesti :)
    Kar objavljaj takšne čudovite stvari!!! Tokrat sem bila še posebej vesela zadnje fotke. Imam vsaj malo občutka, kako prideš do takih fenomenalnih zadevščin.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zadnja besedica v mojem prejšnjem komentarju je malce zgrešena. Zato jo popravljam v "mojstrovin" :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Fenomenalna je in lahko si zelo zelo ponosna in važna. Mislim, da delavnice M.Muir skoraj ne rabiš - razen za razvedriti se pa nekam iti v dobri družbi. Barve kličejo poletje in lepše vreme, kot je današnji metež. Upam, da jih kdaj vidim v živo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uauuau ti še kar pokaži, takšne lepote bi bilo greh ne pokazat :-) Mene je bilo groza popoldneva, ko bi prišla domov in bi kidala...ampak imamo zelo prijaznega soseda , ki je nabavil snežno frezo, nam je očistil cel dovoz in dvorišče in naju rešil kar dobre rekreacije - glede na količino snega nekajurne :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. tako je, ti kar še pokaži...krasna in vem, da tiste tvoje napakice, mi še z mikroskopom ne bi videli ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Huh, to pa je projekt. Kar se tebe tiče, bi bilo najbolje, da bi vas še večkrat zametalo in bi ti takele izdelke delala :) Res super videt ♥
    Viš, šment.. jaz pa sem včeraj več kot uro kidala, da sem zjutraj vseeno lahko od doma odšla, kljub snegu. moram naslednjič pustit pri miru in doma ostat :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lep komplet! Pri nas na primorskem je sneg taka redkost, da je kidanje snega dogodek leta :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. O kar čeljust mi je dol padla. Kako je pa to lepo - nora kombinacija. Prava mojstrica si.

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau, uau, uau!Kakšna kombinacija s to turkizno in seveda tvoja natančnost pri izdelavi. Res upravičeno si lahko maksimalno važna.

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja, res fajn, da vas je zametlo:) Vsaj za nas, da potem občudujemo tvoje izdelke. Kaj če bi šla jaz namesto tebe na MM, ti jo obvladaš že do potankosti:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja, jaz 'obvladam' MM po svoje. Me pa še vedno firbec matra, kako ona to dela in sem prepričana, da se še kakšne nove finte naučim. No, če pride pa kaj vmes, si moja prva menjava.

      Izbriši
  12. Vedno navdihujoče in navdušujoče. Krasen komplet.

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovite barve. Se da vaš nakit kje kupit?

    OdgovoriIzbriši