nedelja, 10. februar 2013

Mokume gane ...

... po vzoru Melanie Muir. Občudujem njeno perfekcijo in neverjetne barvne kombinacije. Upam, da se skupaj z dekleti iz Izdelovalnice udeležim njene delavnice in se učim od mojstrice same. Saj veste, lahko kupiš tutorial, ali tuhtaš sam, a ni ga čez užitek ustvarjanja na delavnicah v prijetni družbi. Ha, komaj čakam!

No, od zapestnice iz prejšnje objave pa je ostalo še kar nekaj mokume gane plahtice in treba jo je počasi porabiti. Nič ne škodi, če pred delavnico z Melanie še sama malo raziskujem in vadim ... saj veste, vaja dela mojstra, če mojster dela vajo :)






12 komentarjev:

  1. Zame je tole dih jemajoče lepo! Najnajlepše barve, kar jih je :) Pa fuuuul dobre oblike!

    OdgovoriIzbriši
  2. hahahahaha, to zdaj je pa bilo hecno.. ko sem v readerju videla fotografije, sem pomislila: a njen blog tudi spremljam? Pa hitro ugotovila, da si se ti lotila njene tehnike. super ti je uspelo, še bolj mi je všeč od zapestnice, vzorec takole bolj pride do izraza. Super je videt in verjamem, da boš na delavnico prišla že prava mojstrica.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ponovno si me popolnoma navdušila! MM do perfekcije! Bravo!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite barve, ki pridejo še bolj do izraza na belem ozadju. Pa kako enakomeren je turkizni rob!! Meni kaj takšnega ne bi uspelo v xy času in poskusih :) Res perfekcija.
    Strinjam se s Sonjo, da boš že na delavnico šla kot mojstrica!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito - od oblik, vzorcev, barv.Odlično!

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi tvoji izdelki so izpiljeni do popolnosti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito, prav rada pogledam tvoje dovršene izdelke.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oh, ti pa res ne potrebuješ tečaja :) Čudovito , dodelano v nulo! Kot vedno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, Andreja, saj ni bistvo samo v tečaju kot takem. Mene bolj potegne pozitivno vzdušje, pa da tako mojstrico v živo spoznam ... to je meni največ vredno. Če pa zvem še kaj novega, toliko boljše. Natančnost imam že v krvi, zato pa res ne rabim tečaja :)

      Izbriši
    2. Renata saj vem. Razmišljam popolnoma enako. V bistvu iz mene foušija govori, ker ti zavidam, da boš imela priliko obiskat tečaj ;) :)
      Uživaj-te! :)

      Izbriši
  9. Enkratno, dovršeno, popolno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Uau, noro dobro!
    Delavnica, kje?

    OdgovoriIzbriši