ponedeljek, 10. december 2012

Ko sneži vodoravno ...

 ... zgleda približno takole. Preteklo soboto je bilo na Primorskem res pestro. O dogajanju na cestah ne bom zgubljala besed. Lahko rečem samo to, da kdor se v takem vremenu odpravi na pot, če res ni ultra nujno, je mona. Jaz sem na srečo samo 1x do zdaj stala v koloni 3 ure zaradi tovornjakarjev, ki so dobesedno zaprli AC in izvoz. Vračala sem se iz službe in seveda je nekako treba prit domov. A v takem vremenu nikoli več po AC, raje po stari regionalki ... no, če se tudi tam ne najde kaka perla brez zimske opreme ...


Takole je pometalo sneg ...


Ko se zjasni, se vidi kruta realnost ... itak je zamet ravno tam, kjer je najmanj treba :) Seveda pa ne piha vedno enako. Pretekli sneg nam je nasulo direktno pred vhod, tokrat pa je bil vhod 'pometen u nulo'. Včerajšnjo zimsko idilo je tako motilo le kidanje snega ... pa dobro, malo rekreacije ne škodi, a ne.
Tako imamo na našem koncu od 0 do 150 cm snega.


Pa natresimo še malo jesensko-zimskih kosov nakita ...




5 komentarjev:

  1. Krasne kolekcije ... tako zimska kot jesenska ... tisti svirli znotraj klobase so ful lepi ... drgač pa ja ... sneg ... če je ni dobr, če ga pa ni pa spet jamramo, da to ni nobena zima ... hehehe ... pa saj je lapo tudi če je sneg in so ceste splužene in tko kot si rekla ... res ne vem če se je tok nujno v soboto v takem vremenu nekam odpravljat ... pa saj so tokrat taki dobili svojo porcijo adrenalina ... ;o)

    OdgovoriIzbriši
  2. Te modro črtaste so od sile... Tudi v jesenskih tonih, tudi v jesenskih :)
    Zimska idila pa zahteva svojo ceno :) Gledat skozi okno dnevne sobe je bilo prav prijetno. Verjamem, da skozi avtomobilsko šipo precej manj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sobotno zimsko idilo sem izkoristila za okraševanje, potem pa na toplo peč in k sreči mi ni bilo potreno nujno na kakšno pot, tako da sem uživala in ustvarjala. Nakit je čudovit, kot vedno.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi jaz se držim tega, da ne grem na cesto ob takih dnevih, če res ni nujno. Drugače pa obožujem take dneve, kot je bila sončna nedelja in najprej opravim neprijetni del - kidanje, pol pa uživancija in hoja po snegu :) Krasen nakit.

    OdgovoriIzbriši
  5. lepo vam ga je nametalo ni kaj
    glasujem pa za modro kombinacijo

    OdgovoriIzbriši