četrtek, 1. november 2012

Hu, hu, ... sova je tu ...

Ne spomnim se, ali sem vam že kdaj omenila, da so mi raznorazne sove in sovice strašno všeč. Na netu jih najdemo vseh možnih barv in oblik, narejenih iz različnih materialov. Pri domačih ustvarjalkah občudujem predvsem Urškine sešite sovice, pa Vladkine iz papirja ... Mene pa je že nekaj časa mikalo, da bi naredila kakšno iz polimerne gline ...


Vas izgled tele sovice morda spominja na staro srebro in vas zanima, kako se to naredi? V Izdelovalnici malih umetnin vam že 9.11.2012 pripravljamo novo delavnico, kjer se boste naučili raznih tehnik ponarejanja. Pohitite s prijavami!


8 komentarjev:

  1. Ja, težko se jim je upreti, sovam namreč. Neverjetno koliko raznolikih izdelkov s tem motivom obstaja. Tale tvoja je tudi krasna in res deluje kot bi bila srebrna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hu-huuuuda je :)

    Pri meni imajo tudi že doooolgo posebno mesto :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hihi, zgleda je danes na kar nekaj naslovih poly dan :) Luštno sovico si naredila in verjamem, da je tudi tale pošteno zbrušena in spolirana :) Kjer se je le dalo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vauuu, enkratna sovica. Všeč mi je videz srebra.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja tudi pri meni so sovice visoko na vrhu seznama. Morda zato ker smo se pred petimi leti pridružili skupini Sovice v vrtcu in sedaj nadaljujemo v isti skupinici. Vse se nam vrti okoli sovic... Ampak tale tvoja je pa zopet fenomenalna in kar predstavljam si njeno popolnost v realnosti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prav zanimivo zakaj so sovice tako priljubljen motiv. Tvoja izvedba je zelo kjut. Všeč mi je, kako si ji rep naredila posebej, da ga lahko premika. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Tvoja sovica je super. Zelo mi je všeč barva in kako si ji `pripela` repek.

    OdgovoriIzbriši