sreda, 25. april 2012

Sobota z Evo Ehmeier

Preteklo soboto smo vIzdelovalnici malih umetnin uspešno izpeljali prvo delavnico z mednarodno priznano mojstrico polymer clay-a Evo Ehmeier.  Naučili smo se izdelati naucum perle. Priznam, da tole oblikovanje sploh ni tako preprosto kot morda izgleda na prvi pogled. Na delavnici sem naredila giganstko naucum perlo, ki je končala kot obesek. Zadovoljna! Doma pa sem se v miru lotila oblikovanja malo manjših perl.

Sicer pa je delavnica še prehitro minila ob ustvarjanju in klepetanju. Spoznala sem precej novih obrazov, ki so mi bili do sedaj poznani le preko blogov. Prav hecno je, ko pri osebi najprej pogledaš nakit, ga povežeš z blogom in na koncu še z obrazom :-) Imele smo se super fajn. Na koncu smo sicer ugotovile, da smo pozabile narediti skupinsko fotografijo in morda bo tole dovolj velik razlog, da Evo še kdaj povabimo v Slovenijo.

V preteklem tednu pa sem uspela sestaviti še kose iz prejšnje objave. Tole je le ena od kombinacij. Druga je našla novo lastnico pred fotografiranjem.


8 komentarjev:

 1. Čeprav zgledajo te perle preproste, verjamem, da je za končni izgled potrebno veliko potrpežljivosti, znanja in umetnosti. Tebi vsega tega tako ne manjka in ni čudno, da si naredila čudovite obeske.
  Tudi že sestavljena ogrlica je krasna!

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovito izgledajo te perle!Mene spominjajo na ena semena,... pa se ne morem spomniti, mogoče kumina, sli pa... Super so!

  OdgovoriIzbriši
 3. Super izgledajo tele tvoje sorte semena ... čist preveč picajzlaste so napram mojim ;o) ... ampk kaj čm, si pač picajzlasta pri vsem česar se lotiš in to mi je pri tebi izredo všeč in prav rada bi imela samo četrt tvoje picajzlosti v sebi ;o) ... Tudi jaz sem se potem spomnila, da skupinske fotke pa nismo nardile in jaz že stojim v vrsti za naslednjo Evino delavnico, ker je blo res super fajn ... pa hvala za vse nasvet, ki si jih tako nesebično delila z menoj ... pravzaprav sem bila zalo presenečena nad organizatorkami, ker ste res fajn punce in brez česarkori v zameno svetujete in delite svoje dragoceno znanje ... Hvala prav vsem ... Evi, organizatorkam in mojim sotrpinkam za prijetno soboto ...

  OdgovoriIzbriši
 4. Čudovite so te perle. Bravo organizatorkam za izpeljano delavnico z Evo. Lepo vas je spremljati ob vašem čudovitem ustvarjanju.

  OdgovoriIzbriši
 5. Dobro si poslušala navodila, super so ti uspele tele naukumke! Sicer pa sploh nisem dvomila, da ti ne bi... za tole je res potrebna precejšnja natančnost in vztrajnost, zate pa vem, da ju imaš več kot dovolj!

  OdgovoriIzbriši
 6. Imaš biti zakaj zadovoljna, izgleda čist hudo! Me pa prav zanima kaj boš še sčarala iz njih.
  Pa ne preveč brusit... LOL

  OdgovoriIzbriši