nedelja, 6. november 2011

Povzetek ...

Celo večnost se že nisem oglasila. Sramota! V opravičilo naj povem, da smo se po septembrski živčni vojni zaradi nenavadno počasnega sušenja estrihov, kar je potegnilo za sabo kasnejše polaganje parketa, montažo notranjih vrat, pa montažo pohištva, pa sto in en telefonski klic za raznorazna usklajevanja ... v enem dnevu t.j. 30.9. le preselili. Ključe stanovanja smo predali še isti večer novim lastnikom, ki so prav tako nestrpno čakali našo in seveda svojo selitev. Hiša počasi postaja pravi dom.


Za temile vrati pa nastaja moje malo kraljestvo ... čakam, da mi pripeljejo še mizo in potem se le lotim ustvarjanja. Prsti me že pošteno srbijo.
Še pred selitvijo sem na hitro uspela naredit tole skledico za swap na Euro Clay Carnivalu Germany 2011 in par beadsov. Že lani avgusta smo se namreč s Kate in Kitty prijavile. Tako smo v sredo 5.10. spakirale kufre in jo mahnile proti Bad Homburgu.


Odločitev, da gremo na pot en dan prej, se je izkazala za zelo dobro. V miru smo se lahko sprehodile po okolici in se vsaj malo naužile mestnega utripa.


Čeprav celo leto skoraj nisem gnetla poly gline in sem imela rahlo tremo, kako mi bo šlo ... je tole moj izkupiček. Razen zapestnice, ki smo jo delale pri Donni Kato in zahteva kar precej pečenja, sem končala vse izdelke.



11 komentarjev:

  1. Čestitke za vselitev in kolikor si pokazala, vidim da je zelo zelo lepo. In ta vrata, ki vodijo v tvojo kraljestvo so čudovita. Sploh ne morem verjeti, da tako dolgo nisi gnetla fima. Ampak veš kaj, mojster ne more pozabiti in tole kar vidim, zelo boža moje oči. Želim vam krasno bivanje v novi hiški.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo in elegantno! Čisto v tvojem stilu!! Upam, da pokažeš še kaj več:) Želim vam, da si hišo kmalu spremenite v dom, v katerem se boste vsi dobro počutili, najbrž pa je olajšanje veliko, da je vse za vami!
    Sem pa vesela, da si nazaj, ker že močno pogrešam tvoje izdelke!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam za vselitev! Krasen dom ste si ustvarili. Se ne bi nič pritoževala, če bi bilo tako tudi pri nas doma ;).
    Upam, da boš kmalu imela vse potrebno za ustvarjanje in se že veselim tvojih izdelkov.
    Srečno v novem domu!

    OdgovoriIzbriši
  4. UU, čestitam za vselitev in za lep domek.
    In pa lepo,da si spet z nami.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jooooj, kuhinja je sanjska!!! Pa vse je sanjsko, no. Že, ko sem gledala tvoje načrte in videla teraso, sem bila fauš. Zdaj pa še toliko bolj, čeprav imam HB tudi sama lep domek.

    Čestitke!

    Izdelki so pa tudi izjemni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Še zamisliti si ne znam, kaj vse bo v tistem prostorčku nastalo, in ti prav zelo privoščim novo kraljestvo :D

    OdgovoriIzbriši
  7. O, meni se zdi, da je pri vas vse šlo tako hitro. Da ni tako daleč nazaj, ko ste šele začenjali. Super in se veselim s tabo. Čudovito imaš in vem, da bo takšen tudi tvoj kotiček. Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke za nov dom. Po slikah sodeč, je čudovit. Pa svojo delavnico imaš...mmm... Uživaj!

    OdgovoriIzbriši
  9. Naj vam bo prijetno in lepo v novi hiški. Lp

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelooo lepo.:) Vrata v tvojo ustvarjalnico so mi zelo všeč.

    Že komaj čakam, da vidimo, kakšne poly ideje so se tebi kopičile in kuhale v času tvoje 'odsotnosti':

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za selitev v nov dom, ki je videti super! Kuhinja mi je zelo všeč, kee je prostorna in ima šank. :) Uživaj v svojem kotičku!

    OdgovoriIzbriši