nedelja, 22. avgust 2010

Flower power

Tako, pa je dopust mimo ... dva tedna čistega odklopa, morja, sonca, branja knjig, kartanja, lenarjenja in celo ustvarjanja. Očitno so delica perlice prave za moje poletno ustvarjanje, saj od lanskega poletja nisem nanizala niti ene. Letos pa sem se končno lotila izdelave 'flower power' rožice, ki je leto/dve nazaj obnorela ustvarjalno sceno.


Že lani me je Klavdija nahecala in sva skupaj kupili tutorial, ki je končno dočakal realizacijo.

Pravzaprav ne vem, zakaj sem toliko časa odlašala in s strahom gledala načrt, ker je v bistu čisto preprost. No, edino to, da traja kar nekaj časa, preden je končan ...

Naredila sem še par trikotnikov, a nič posebej omembe vrednega ... in še eno malenkost, ki pa jo moram še sestavit skupaj. Potem pa bodo perlice čakale naslednje poletje ... :-)

10 komentarjev:

 1. Že rožica sama je čudovita, vdelana v ogrlico pa še lepša. Tiste tri ketnice, ki visijo z rože so mi še posebej všeč. Brez njih bi mi nekaj manjkalo :)

  OdgovoriIzbriši
 2. tole rožico pa jaz narvnost občudujem. Čudovita je. Všeč mi je kako si jo skombinirala. A da je preprosta?
  Jaz še levedno s strahom gledam v načrt. Mogoče pa enkrat... si mi pa nedvomno za vzpodbudo. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Sem prej pozabila...tiste nič posebej omembe vredne trikotnike bi tudi radi videli. Glede na to, da so tvoji so sigurno noro lepi. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Tole rožico sem že občudovala pri tujih nikitkarcah. Me tudi drži, da bi načrt nabavila, pa me malo nazaj vleče. Po moje imaš prav.Zdaj, ko sem sama nekaj načrtov naštudirala, vem, da je ponavadi lažje, kot si mislimo. Samo je pa vseeno veliko šivanja in super si jo naredila.
  Res je lepa!!!!

  OdgovoriIzbriši
 5. Joooj, kolk je lepa! Krasne barve, pa fajn sestavljena skupaj. Škoda, ker je moj dopust že minil, mogoče bi tudi jaz na dopustu lahko nizala perlice (kar se sicer težko spravim delat) :).
  Upam, da ste se naužili vsega lepega in spočili, kot je treba!

  OdgovoriIzbriši
 6. Prekrasna rožica - najprej prepletanje, potem še sestavljena v celoto - perfektno!

  OdgovoriIzbriši
 7. Ah, je lepa, spet malo drugačna od vseh, ki smo jih že videli do sedaj, krasno vkomponirana v ogrlico :)

  Fouš!

  OdgovoriIzbriši
 8. Vau! A tole lahko sam izdelaš?!
  Ne nosim pogosto nakita, tole bi pa z veseljem dala okrog vratu. Čudovita je!

  OdgovoriIzbriši
 9. Fenomenalna rožica. Si niti ne predstavljam kako to narediš ampak z veseljem bi jo navesila nase. Škoda da boš dala perlice na počivanje,saj ti gre tole odlično.

  OdgovoriIzbriši