torek, 4. maj 2010

Darilo za vas

Tako, obljuba dela dolg! Drage moje dame, napočil je čas, da se vam malo zahvalim za spremljanje mojega bloga in za vaše vzpodbudne komentarje. Že tako ustvarjam malo, a brez bloga in vaše podpore bi zagotovo ustvarjala še manj.

Torej, podarjam vam dva različna kompleta (ogrlica + prstan), oba narejena v tehniki cutting edge. Prvi je moder, ki ga že poznate in je namenjen ljubiteljici modre barve:

Drugi komplet pa je namenjen ljubiteljici olivno zelene barve:

Darilo je namenjeno vsem, ki spremljate moj blog - velja tako za blogerice kot tiste, ki bloga nimate, a vseeno pustite komentar in me vzpodbujate pri ustvarjanju. Vse kar morate storiti je, da pustite komentar pod to objavo, zraven napišete za kateri komplet želite v žreb (1-moder ali 2-zelen ali oba) in to je to. Lahko tudi širite glas o temle darilcu na svojem blogu, ni pa pogoj. Je pa darilce namenjeno vsem, ki zaidete na moj blog, torej tudi onkraj naših meja.
Žrebala bom 10. maja, v žreb pa bodo vključeni komentarji, oddani do 9. maja do polnoči.
This is my Give away! Please, feel free to enter - just simply leave a comment.

52 komentarjev:

  1. Za tako lep komplet pa bi bilo škoda se ne potegovat.
    Mene vedno znova in zvona navdušiš s svojimi izdelki, ki so prefinjeno perfektni!
    Bi pa se potegovala za komplet št. 2 - zelen.
    Sta pa oba prekrasna!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni bi bilo prav vseeno kateri komplet bi dobila, oba sta prečudovita. Sploh so vsi tvoji izdelki tako dodelani, da bolj že ni mogoče. Vedno pustim oči na ekranu, ko objaviš kaj novega.

    OdgovoriIzbriši
  3. Waw, mene je pa olivno zeleni komplet čist fasciniral. zato se "grebem" zanj.
    Renata, pravi užitek je zaiti na tvoj blog. Kar nastane izpod tvojih prstov je prava paša za oči.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj, joj to pa ne smem zamuditi:):):) Meni je vseeno katerega bi dobila(Joj upam, da bom enega:):):)), ker sta oba za vseh 10 prstov polizat. Mega , kot vedno!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Uhh, tale ponudba pa je taka, da se grem takoj pofočkat :) Nosit bi znala drugi, zeleni kompletek.
    Z veseljem obiskujem tvoj blog in ga bom tudi v bodoče :)

    OdgovoriIzbriši
  6. uuuuuuuu kako lepa komplta ... predvse zelen .. fantastičen je, kot vsi tvoji izdelki

    OdgovoriIzbriši
  7. Pri tvojih izdelkih se ne sprašuje, kateri bi bolj šel k obstoječi garderobi. Pri tvojih izdelkih se močno drži pesti za srečo pri žrebu, potem se pa garderoba že prilagodi... Oba kompleta sta čudovita. Hvala ti za priložnost!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vauuu, tole darilo je naravnost fantastično. Če bi že bila izžrebana, bi na sebi imela moder komplet.
    Pa četudi ne bo nič - hvala za možnost!

    OdgovoriIzbriši
  9. Občudujem tvoje lepote, popolno dodelane izdelke in taka nagrada je res vredna, da se človek grebe zanjo. Všeč sta mi obe, tako da je povsem vseeno, katera bi bila moja. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Oba kompleta sta krsana. Če pa bi lahko izbirala, bi se odločila za olivno zelenega, ker je dodana rdeča barva, ki vse skupaj poživi.

    OdgovoriIzbriši
  11. Na tole se pa fočkam! Sem ljubiteljica modre, ampak zelenega nakita sploh nimam v svoji zbirki. Uf sem greba, ampak ne morem si kaj, da se ne prijavim za oba!

    OdgovoriIzbriši
  12. Oba sta mi všeč :-) in če bom imela gromozansko srečo in bila izžrebana,recimo za moder komplet, grem tisti trenutek po modro garderobo :-)
    Super si! Saj veš ;-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Uh, ta olivno zeleni je fantastičen, pa sploh ni moja barva. Ampak prisežem, da bi znala tudi tega skombinirati na kaj, ali bi pa šla v šoping. Za modrega mi ne bi bilo treba iti, seveda ne :) Prijavljam se za oba ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Mogoče res ustvariš malo, zato pa je to dodelano v nulo. Pa to mi je všeč pri tebi, vse je tako izpiljeno. To me še bolj fascinira, ker sem sama včasih tako šlampasta in prehitro odneham.
    Najprej je bila seveda izbira olivno, ker pa nosim tudi modro, se grebem za oba, mislim enega od njiju ;)
    Še na mnogo objav!

    OdgovoriIzbriši
  15. Že širim glas čez 9 gora, 9 morja, preko sivih cest mimo modro-zelenih mest.Oba sta mi noro lepa, in vsakega bi z veseljem nosila. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Pozdravljena. Vedno komaj čakam, kadar pokažeš svoje poli ustvarjanje. Tvoji izdelki so vedno tako popolni, natančni, zbrušeni do visokega sijaja...vedno v novih tehnikah...vse, kar meni manjka, lahko občudujem pri tebi.
    Oba kompletka sta tako krasna, da se ni mogoče odločiti za enega.
    Urša

    OdgovoriIzbriši
  17. Zdravo, prvič se oglašam, vendar z veseljem povem, ad so tvoji izdelki super. odkar sem videla podobne, le da so bili vijola, redno spremljam blog:) bi se še jaz potegovala za kateregakoli izmed teh dveh:)
    lepo bodite

    OdgovoriIzbriši
  18. Ker vem, kako lepi so tvoji izdelki, ko jih vidiš v živo, ne morem preskočit tele ponudbe :) Oba obeska sta lepa, oba bi mi pasala h garderobi ampak, če bom imela (prvič) srečo pri žrebu, bo moj obesek zelen :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Sem že v vrsti, čeprav je že nekam dolga :-))) Upravičeno, ker si vsaka verjetno želi košček tvoje prekrasne ustvarjalnosti. Pa prav fajn bi bilo imeti v lasti eno tvojo umetnijo. Pa ker sem mahnjena na zeleno, rjavo, oranžno se mečem za olivno :-))), torej numero 2. Zdaj pa grem razmišljat kako bi to izgledalo na mojem vratu in prstu.

    OdgovoriIzbriši
  20. Žrebi zame še nikoli niso bili uspešni pa vseeno me je modra nagradica premamila, še posebno ker ustvarjaš res krasne zadevice, ki jih vedno z veseljem pogledam.

    OdgovoriIzbriši
  21. Joj, temule se pa preprosto ne morem upreti. Že kar nekaj časa se slinim po tvojih izdelkih, oglašam pa se prvič. Oba kompletka sta mi neznansko všeč, zato bi imela kateregakoli. Pa hvala, ker si se odločila podariti take lepote.

    OdgovoriIzbriši
  22. Vav kakšne lepote ti podarjaš.Veš da sebom zagrebla za oba.se ne bi mogla odločit kateri je lepši.Sicer pa tudi če ne komentiram,zelo rada pogledam tvoj blog.Tvoje tako natančno in res doterano v nulo izdelane stvari.:):):

    OdgovoriIzbriši
  23. OKUŠATI ĆU SE U SREĆI, SVE JE MOGUĆE. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši
  24. Tudi jaz se temu ne morem upreti. In ne morem izbirat.Oba sta čudovita, kot vsi ostali tvoji izdelki, ki jih z veseljem spremljam.

    OdgovoriIzbriši
  25. Njami, cukr mi je padel. Prijavljam se za oba, pri taki lepoti ne želim izbirati.

    OdgovoriIzbriši
  26. Oooooooooo ... kako lep bombonček ... tudi jaz bi se težko odločila kateri je lepši, ker so prav vsi tvoji izdelki nekaj posebnega, tako kot vsako leto 10.maj zame ... bom čakala in upala, da se mi mogoče pa le enkrat nasmehne sreča ;o) ... Hvala, ker deliš z nami vse svoje umetnije ...

    OdgovoriIzbriši
  27. Le kako bi se lahko uprla takšni skušnjavi :)...za kombinacijo bi mi bolj prišla zelena, a vseeno modra malo prevlada :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Nisem najboljša motivatorka, ampak pohvalim te pa lahko zelo :)

    Hvala za vse napotke in ideje, ki jih deliš z nami. Tvoj stil in natančnost po kateri slovijo tvoji izdelki je itak nekaj noro dobrega.

    Da ne pozabim: grebem se za zelen komplet

    OdgovoriIzbriši
  29. Wauuu, tale dva kompletka sta pa tudi meni fantastična :-))
    se postavljam v vrsto za oba :-), ker se ne morem odločit, kateri mi je lepši :-)

    OdgovoriIzbriši
  30. Oba sta čudovita kot vsi tvoji izdelki, me pa malo bolj vleče k olivni, ali pa tudi ne, morda pa moder??? Odloči ti :-))

    OdgovoriIzbriši
  31. Tega pa za noben dnar ne bi spustila - sem že gledala, če bi te pobarala za odkupit kakšen kos iz modrih kompletov, zdaj pa že zeleni? Krasni, čudovito bi se podalo k vsem oblačilom, ki si jih bom letos kupila za poletje, da bom lahko nosila tvoj nakit. Če me le izžrebaš, seveda!!!

    OdgovoriIzbriši
  32. Vaaau, kakšno odkritje! Sprva blog, do katerega sem se priklikala od kdo ve kje. In ostrmela nad čudovito izdelanimi izdelki. Zdaj pa novo odkritje, da obstaja možnost, da kakšen pride do mene. V čast bi mi bilo nositi katerega koli, barvno oba ustrezata. Beseda o tem gre pa vsekakor tudi na moj blog. Tebi, Renata, pa želim veliko ustvarjalne energije še naprej. Ali natančnost in pedantnost posojaš? ;)

    OdgovoriIzbriši
  33. hej,
    povedala bi ti le, da me tvoji izdelki vedno navdušijo, skoraj ne morem verjeti da je npr. ta nakit iz fima. perfektno kot vedno.
    še veliko idej in navdiha ti želim.
    Drgače sta pa oba kompleta super:), prvi paše k mojim očem, drugi pa k lasem ;)

    OdgovoriIzbriši
  34. Sicer imam že kakšen tvoj kos doma (ali par njih, heh), moram pa priznat, da se ne bi branila niti modrega, niti zelenega. Oba sta enkratna.

    OdgovoriIzbriši
  35. tole je pa prečudovito, že zdaj zavidam tisti, ki bo dobila darilce. Grebem se za drugi kompletek. Prekrasna sta oba.

    OdgovoriIzbriši
  36. Krasna kompletka, zelo lična! Se potegujem za oba, ker sta oba v barvah, ki ju imam najraje. Želim ti še naprej kreativno in pestro ustvarjanje! Rada hodim na tvoj blog (uživat)! :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Vsak dan pogledam kaj je novega na tvojem blogu. Vedno super izdelki. Glasujem za modrega! :)
    Lepo ustvarjanje še naprej!

    OdgovoriIzbriši
  38. no, da ponovim še tukaj, čeprav sem komentirala že nekje drugje (sem se malce zafrknila). Majhni otroci od navdušenja vpijejo "iiiiiiiiiii", za najstiški žargon je za največji presežek značilno "ful kul" in oboje bi povedalo enako - PREKRASNO. In ti takšne krasote celo podarjaš?! Neverjetna si! Res imaš veliko dobrih lastnosti v presežnikih. Sicer pa, gotovo poznaš rek "več daš, več imaš"? Ja, najbrž sem upravičeno prepričana, da imaš zelo veliko srce. Sicer pa,veš, brez težav bi ponosno nosila oba kompletka, čeprav je v rahli prednosti olivno zelen.
    Pa le pridno nadaljuj z ustvarjanjem, da si lahko tiste, ki nismo tega vešče, malce napasemo očke in pogrejemo dušice. Krasna si!

    OdgovoriIzbriši
  39. Oba kompleta sta prekrasna tako kot vse tvoje kreacije. Hvala za priložnost. :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Glasujem za ZELENEGA :)

    Ta tehnika mi je res tako všeč in ti jo že tako obvladaš! Drugače sta pa oba čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  41. Ojoj!
    Prvič sem na tvojem blogu - link sem odkrila pri Marni. Ampak tale zelen komplet je takoooo lep.
    p.s.: obljubim, da pridem večkrat pogledat, kaj ustvarjaš (z nagrado ali brez ;-))

    OdgovoriIzbriši
  42. Redno spremljam tvoj blog in se vsakokrat, ko objaviš kaj novega čudim tvojemu perfekcionizmu.
    NORO DOBRA kompleta! Oba!

    OdgovoriIzbriši
  43. Spet je na tvojem blogu nekaj enkratnega. Vedno izdelano v nulo! Oba kompleta sta mi všeč, ta tehnika pa sploh rodi prelepe sadove - no, vsaj pri tebi!

    OdgovoriIzbriši
  44. se po dolgrem času postavljam v vrsto in mogoče mi bo tokrat sreča namenjena:)

    sta pa oba kompletka prelepa...in se ne morem načuditi, kaj ti delaš iz fimo mase oz. poli-ja.

    OdgovoriIzbriši
  45. In zadnji bodo prvi... Ker si ti zadela moj bonbonček, bi bilo edino pošteno, da jaz zadanem tvojega:))

    Barva pa seveda ni vprašanje:)

    OdgovoriIzbriši
  46. Tudi jaz se prijavljam v tole nakitkarsko tekmo.Čeprav ponavadi ne zmagam v takih tekmah ne zmagam.Tokrat se ni moč upreti.
    Kompletka sta prekrasna(sploh 2.).

    OdgovoriIzbriši
  47. Redko ujamem zadnj vlak, tokrat pa mi je uspelo. Vesela bi bila obeh tvojih kreacij, najbolj pa zelene.

    Bodi lepo, Tanja

    OdgovoriIzbriši
  48. Oba kompletka sta lepa in bi ju znala nosit h svoji garderobi, ampak če zadanem bo moj zeleni :)

    OdgovoriIzbriši
  49. za tele se pa tudi jaz postavim v vrsto. barvno mi je pa vseeno ker bom obe lahko nosila :)

    OdgovoriIzbriši
  50. Kako bi bilo mogoče videti ta izdelek in ga ne komentirati....še posebno če je to nagrada. Zelo lep komplet, ki me je spravil k odločitvi, da je zadnji čas, da začnem spet ustvarjati. Olivno rdeči komplet bi bil nalašč zame ;-)

    OdgovoriIzbriši
  51. Prav lepa kompletka. Prav neobenega se ne branim. torej sem za oba.
    Lepe izdelke ustvarjaš.

    OdgovoriIzbriši
  52. Oba sta čudovita! Torej se prijavljam kar za oba! :)

    OdgovoriIzbriši