torek, 16. februar 2010

Kakšna za rezervo

V marcu je kar nekaj slavljencev v ožji žlahti, zato sem naredila še par preprostih voščilnic. Tako, za rezervo. Morda celo uspem narediti še kakšno, prav namensko, čeprav priznam, da imam polahko zadost tega papirja.


Po zelo dolgem času sem naredila še eno iris folding voščilnico. Takih darilc sem pred leti naredila že nekaj, pa sem imela še malo papirja na zalogi ... mašnica je pa na roke zrezana in ni glih zanaritdolpast lepa.

7 komentarjev:

  1. O ja, pa je za dolpast lepa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepe čestitke, tiste ki imajo rožice gor me tako vedno pritegnejo. Zadnja z darilcem je pa tudi zelo zanimiva.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako dobro je it v škatlo po kakšno že narejno voščilnico, ane? Tvoje so preprosto krasne. Zadnja je pa sploh zanimiva - darilce, mašnica ( na roke zrezana??? halo) in potem še tagec. Luštne!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ti si prava, ni zanaritdolpast:-). Meni je pa prav všeč vse po vrsti. Ta tretja pa zato, ker je malo drugačna kot so ponavadi v tej tehniki. Vse so cool, ker so preproste, ampak so mi všečne s tem senčenjem in detajli.

    OdgovoriIzbriši
  5. ni slabi imet kakšne na rezervi, samo meni nikoli ne uspe imet kakšne če pa jo že slučajno imam mi pa tisti trenutek ne pride prav ali pa mi ni všeč :)

    OdgovoriIzbriši