torek, 1. december 2009

Počasi napredujem

Tale voščilnica mi je kar simpatična in enostavna. Sicer so mi zelo všeč tudi bolj bogate voščilnice, ampak jaz jih enostavno ne znam delat. Imam namreč težave z barvami, postavitvami, n-plastmi papirja, vzorci, dodatki ... kar nič mi ne paše skupaj.

Povrh vsega sem še sklenila, da za letošnje voščilnice, razen osnovnega papirja, ne bom nič zapravljala. Doma imam namreč že toliko ustvarjalne navlake, da je nima več kam pospravit. Kot v kuhinji je absolutno premajhen. Po drugi strani pa mi seveda vsega primanjkuje in bi 'nujno' rabila ohoho stvari. Zaenkrat se solidno držim, čeprav ... priznam, da sem imela internetno košarico že parkrat napolnjeno, a sem se na poti do blagajne še pravočasno ustavila ...

7 komentarjev:

  1. Zelo lepa je tale čestitka in ravno prav bogata je. Meni so take malo manj polne tudi zelo všeč.
    Z nakupi je pa tako, da so vedno nujno potrebni in se je zelo težko nazaj držat.

    OdgovoriIzbriši
  2. Enostavna, ampak lepa, lepo zapolnjena in skombinirana.Ustvarjalnega materiala pa ni nikoli preveč, boš videla - čez 7 let vse prav pride:):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni pa je všeč prav zato ker je tako preprosta. Ja to z internetnimi košaricami pa še dobro poznam, ampak včasih si enostavno ne morem pomagat :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole z internetnimi košaricami tudi jaz redno prakticiram. Napolnim, potem si pa rečem, dajmo razmislit do jutri zjutraj, zjutraj pa samo še zaprem spletno stran. Pomaga pri občutkih "nujno potrebno". Za kakšen teden sem ozdravljena, potem pa ...

    OdgovoriIzbriši
  5. Gumbek in vrvica da piko na I. Tvojega načela, da letos nič ne kupiš, se bom pa držala jaz drugo leto ha ha ha.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tudi meni je všeč njena preprost. Je enostavno lepa. :)

    Tole z navlako mi je zelo poznano - ne vem ali je to žalost ali veselje.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tale mi je pa všeč, deluje tako čisto, umirjeno. Kot naj bi bili prazniki. Pa čeprav vemo, da niso :)) Lepa čestitka je.
    Glede nakupovanja pa sem čisto na istem.. vsega veliko doma, baje nič ne bom kupovala, pa ves čas polnim in potem praznim košarice :))

    OdgovoriIzbriši