četrtek, 3. december 2009

Padla sem notri ...

Tole štampiljko s smrekico sem pravzaprav kupila za tehniko hidden magic s polimerno glino. Ko sem prvič videla ta fantastičen odtis pri Roberti sem ga enostavno morala imeti. Pretaknila sem sto in eno internetno trgovino, preden sem štampiljko končno našla. Je zelo fajn za poli, ker ima globoke utore. Je pa tudi čisto fajn za voščilnice. Na spodnji sem uporabila zlat embossing prah.

Tole je en skromen poskus pop-up voščilnice:



Tole pa je čisto svež rezultat današnje lekcije Tima Holtza. Ugotavljam pa, da bi nujno rabila še kakšen alkoholni ink. Imam namreč le par barv, ki sem jih seveda spet kupila za preizkušanje tehnike Done Kato na polimerno glino. Nujno, ampak RES nujno rabim vsaj črn ink. Obstaja namreč ena nora tehnika tudi za poli in rabi se črn ink. Tale nakupovalna abstinenca nevarno daljša moj spisek želja :-)


Po drugi strani pa veča iznajdljivost. Tim namreč piše, da je za tole tehniko potrebno imeti glossy papir. Itak, da ga nimam. Sem se pa spomnila, da sem oni dan kupila ene najlonke in notri je bil tisti vmesni bel kartonček. Kartonček je ravno prav sijajen, da ne vpija inkov in je takoj zaživel v novi funkciji :-)

13 komentarjev:

  1. Renata, noro dobro, tale zadnja in pop up..uf uf...prva embosirana smrečica je pa tudi dobra!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tista z darilci mi je svetovna in vidim, da ti je odlično šla od rok ta lekcija od Tim Holtza. Ja, naši spiski želja... Za glossy papir pa pokukaj na ta link. Tu imajo nekaj znižano, ampak ne vem če je to to :-) Mogoče pa ti kaj koristi: http://www.theglitterpot.co.uk/scripts/prodList.asp?idcategory=1073 - glej zadnjo vrsto izdelkov (no, lahko pogeldas tudi druge :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi papirčki ti niso prav nič tuji kot lahko vidim ... prav všeč mi je tista z darilci ... verjetno bi tako smrekco tud jest mogla imet pa, da o inkih ne govorim ... hahahahah ... Uglavnem vse zelo lepo in po PS-u ... ravno tako kot fimo tehnike, ki jih predstavljaš v svojem kotičku ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Inki, grrr, še vedno samo govorim, da nujno rabim vsaj dva inka. Ker nimam ubenga :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Kakšne čudovite čestitke si naredila, da sem se kar nekaj časa naslajala in jih občudovala. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti s tvojimi objavami pa tudi moj spisek želja pridno daljšaš :)) Tista prva smrekica bi morala bit tudi v mojem predalu. No, pa tele zadnje tudi, pa snežinke..
    Popup čestitka je pa prav luštna, so mi take bolj na izi rešitve bolj všeč kot kakšne na drobno narezljane.
    Črn ink? Hmm.. kar nekaj jih že imam, pa tega zaenkrat še ni bilo na spisku želja.. verjetno bo tam takoj, ko pokažeš, kje se ga da na poliju porabit. Zaenkrat na srečo ne vem :))

    OdgovoriIzbriši
  7. Zelo lepe! Čisto vse so mi všeč!
    Darilca na notranji strani pa še prav posebej!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse čestitke so super, najbolj mi je všeč zadnja, ker takih pa jaz niti ne poskušam delat:):):)

    OdgovoriIzbriši
  9. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Padla čeljust na mizo!!!! Nore, nore, saj ne da sem kaj drugega pričakova od tebe, toliko te pa že poznam, samo mislim - reeeeees noooooooore.
    Ne morem se odločiti katera je boljša.

    OdgovoriIzbriši
  10. kok so lepe... jst sm že obupala nad izdelovanjem čestitk... je žal šlo vse kar čez mejle in blog... mogoče drugo leto :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kakšno presenečenje je bila tista z darilcem...Pa zadnja-na živem ozadju črni motivi..enkratna. Pa motiv smrekice je res lep in v celoto zelo lepo zložena čestitka.

    OdgovoriIzbriši
  12. Saj je bil že čas da noter padeš...no, saj tako ni bilo dvoma :). Krasne so in res luštna ideja z darilcem.

    OdgovoriIzbriši
  13. maš preveč cajta zadnje čase :-) dober začetek

    OdgovoriIzbriši