sobota, 31. avgust 2013

Ob skodelici kave ...

Ideja za tokratno ogrlico se je dejansko rodila ob skodelici kave. Kako? No, v kratkem praznujem rojstni dan in mož me je vprašal, kaj si želim za darilo. Tokrat sem ga presenetila, saj nisem odgovorila z običajnim 'ah, ne vem, saj nič ne rabim', ampak kar s konkretno željo 'rada bi skodelice za kavo Illy art collection'. Seveda pa sva oba ljubitelja kave Illy in tale rdeč lepotec je bil pred skoraj dvema letoma prva pridobitev v novi kuhinji :) Skratka, začelo se je iskanje skodelic, saj se kolekcije menjajo vsako leto. Všeč so mi grafični vzorci in kot nalašč je še v prodaji kolekcija, ki jo je oblikoval Tobias Rehberger.


Darilo je prehitelo rojstni dan in že uživam v novi pridobitvi ... espresso je še boljši ... skodelice in sam avtor pa so me navdihnili za tole ogrlico.
V nastajanju se še nove oblike, pa seveda prstani in uhani ...

13 komentarjev:

 1. Joj, kakšne gušte mi delaš ... jaz sem že 37 dni brez kave,pa sem drugače bila kar vztrajna kafetarca ... sploh pa Illy ....

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita ogrlica pa tudi skodelica.

  OdgovoriIzbriši
 3. Evo, še ena kofetarica tukaj, za ogrlico pa kapo dol! Kako dovršene črte,dodane barve k črno beli pa enkratna izbira! Komaj čakam da vidim kaj je še v nastajanju!

  OdgovoriIzbriši
 4. To si si super zazelela in ti povsem verjamem, da je kavica zdaj se boljsa. In glej glej, kje vse ne najdemo svojih inspiracij. Ogrlica je fenomenalna. In skoraj 2 leti ste ze v hisi, kaj? Se mi zdi, da je to bilo lani :))))

  OdgovoriIzbriši
 5. ajd zdej pa ti meni povej kako tebi zmeraj ratajo tako ravne črte?? Dovršeno u iber

  OdgovoriIzbriši
 6. Krasna skodelica, si mislim, da je bila izbira težka. In tvoja inspiracija > 1A.

  OdgovoriIzbriši
 7. uauuuuuu - tale mi je pa nedvomno med top 5 tvojih ogrlic!

  Kava me ne gane - nikoli mi ni bila všeč. Preveč grenko za moj okus.

  OdgovoriIzbriši
 8. wooooow....prekrasno.....oboje :-) PA vse najboljše!!!

  OdgovoriIzbriši
 9. Čudovito!
  Slišim, da se je pri vas dobilo šablone iz pleksi stekla za take oblike, pa me zanima, kje ste to kupovali ali pa če bi se dalo naročiti pri vas? Ker jih iščem pa jih nikjer ne dobim...
  Hvala in lp,
  Renata :)

  OdgovoriIzbriši